Så vad har jag gjort den sista tiden?

Jag har gått en kurs i Bitcoin-teknik, vilket mest har bestått i att bekräfta det jag redan visste. Dock så har jag så mkt annat som händer just nu att jag missade den sista delen vilket var en presentation om nåt som intresserade mig, så jag missade 2 poäng (tror jag). Det är lite störigt men jag har för mkt som händer just nu att jag helt glömde bort det.

Jag ska försöka sälja lägenheten, eftersom Emma drog och lämnade mig med en fyra på 99 kvm. Jag måste även sälja den av andra anledningar, som att jag behöver pengarna till skatt osv. Så jag står helt ensam med att städa 11 år av försummelse och att hon rökt inomhus. Måttligt roligt kan jag säga. Jag får väl skylla mig själv till viss del som inte satte ner foten hårdare och tidigare, jag var dum nog att tro att hon faktiskt skulle bry sig och ta lite eget ansvar men det var tydligen lättare att dra.

Jag letar uppdrag för att nån dag komma ikapp med all skatt. Det går trögt som vanligt men det ska väl lösa sig till slut, hoppas jag.

Sen är det andra saker som behöver fixas, två trasiga bilar som måste iväg på nåt magiskt sätt, och jag är förkyld.

Men jag har upptäckt/insett att jag har fler vänner än jag trott, som faktiskt bryr sig och stöttar mig, så jag har ju gjort nåt rätt dom senaste 11 åren iaf. Ni är guld värda allihopa.