Jag måste förtydliga en sak.

Jag känner att jag måste förklara mig för nu börjar det bli löjligt, jag är INTE bra på intervjuer.
Faktum är att jag inte fått ett jobb via en intervju sen år 2000. Jag har lite social fobi och trivs inte riktigt när jag träffar nya människor vilket gör att jag väldigt lätt blir nervös och har väldigt svårt att vara spontan. Det brukar ta en vecka på ett nytt jobb/uppdrag sen har jag lugnat ner mig.

Detta kan lätt misstolkas som att jag ointresserad och att jag verkar arrogant, det är jag inte, jag skulle inte gå på intervju om jag inte var intresserad, väldigt intresserad, och jag är allt annat än arrogant. Faktum är att jag är ganska ödmjuk.

Jag vet även att det framstått som att jag är ovan med teamarbete, detta är inte heller sant. Faktum är att jag inte hållt på med nån sport på egen hand, jag har spelat hockey, fotboll och innebandy och det beror på att jag preserar bättre in en sån miljö. Så jag är en ”teamplayer”, som det heter. Jag vet inte varför det verkar som att jag inte är det men det har varit en del av feedbacken jag fått.

Så för att sammanfatta så vill jag klargöra att bara för att jag inte presterar i en intervju så betyder det inte att jag inte presterar under ett eventuellt uppdrag, snarare tvärtom, jag har hög arbetsmoral och stora krav på mig själv och det jag gör.

CV: konsultprofil-teknikfocus