Inspiration

Blev inspirerad av Siri Andersson.

Så, vad söker jag och vad kan ni förvänta er? För det första så söker jag uppdrag, inte anställning, bara för att klargöra det från början.

Jag söker frontend uppdrag i miljöer där kreativiteten flödar och experimentlusta står högt i kurs. Om det så är på gamla etablerade företag som kommit in i andra andningen eller på unga fräscha företag spelar mindre roll.

Stort eller litet spelar mindre roll, så länge det är nån där och jag inte behöver sitta helt ensam, för det är långtråkigt och jag anser att man presterar bättre när man har nån att bolla idéer med.

Prismässigt så är det bra om ni är villiga att betala mig 650 kr/h även om jag beredd att förhandla.

Vad kan ni förvänta er från mig då? Jag är en väldigt erfaren, kreativ, problemlösare med många idéer och ett öga för möjligheter. För att citera Siri så ”kan jag internet”. Jag har rotat runt på det sen 90-talet och jobbat med det sen år 2000.

Jag tänker inte rabbla förkortningar här, för det är rätt så tråkigt att läsa, men jag har hoppat in och ut ur massor med olika projekt, speciellt på Stockholms universitet, och har därmed en ganska bred kompetens och har ganska lätt för att lära mig nya saker.

Så det ni får är en väldigt erfaren och kompetent frontend utvecklare, en lagspelare.

Så hör av er på 070-249 11 24 eller…

På återhörande!