Stressad

Hade hoppats på ett uppdrag förra veckan, hade två potentiella som jag väntade svar på men i fredags fick jag veta att jag hade gått miste om båda. Jag hade verkligen hoppats å båda, eller iaf ett av dom.

Så nu står jag helt utan en aning om vad som händer, jag har ingen inbokad intervju och måste ligga på hos rekryterare. Nåt jag inte är helt bekväm med, jag skulle mkt hellre ringa företag direkt och prata om vad dom har för behov.

Jag har iaf en kontakt på Comprend som sa att dom hade lite saker jag kunde göra, men bara 2-3 dagar i veckan. Det är alltid nåt och betalar räkningarna och kan säkert uttökas till 40 h/veckan men det är inte säkert.

Det har snart gått en månad och jag har inte hittat ett nytt uppdrag än, det är stressande. Jag har skatter att betala och räkningar ovanpå det. Jag kan inte sitta hemma hela tiden. Jag måste hitta nåt sätt att komma in nånstans.

Det enda jag har inbokat är testet för ansökan om medlemskap i Mensa, nåt jag oxå är nervös för, för tänk om jag misslyckas där oxå?! Då vet jag fan inte vad jag gör.